Solarni nadstreški za električna vozila in polnilnice

Solarni nadstreški so optimalna rešitev, saj združujejo uporabnost, sodoben design in vrhunsko tehnologijo, ter zagotavlja parkirni prostor za dva avtomobila, na katerem je integrirana sončna elektrarna manjše velikosti. Proizvedena električna energija ob pravilnem dimenzioniranju zadošča za povprečne celoletne potrebe po električni energiji za polnjenje električnega avtomobila (cca. 20.000 km/leto).

Nadstreške zaznamuje pocinkana konstrukcija, ki omogoča, da so kabli skriti v konstrukcijo. Nadstrešek s sončno elektrarno je primeren za vse, ki imajo premajhne površine strehe za potrebno velikost sončne elektrarne in vse, ki bi radi zavarovali svoj avtomobil pred zunanjimi dejavniki.

Ponujamo še jamstvo na vgrajene module, in sicer 12 let na material in 30 let na izhodno moč in jamstvo na konstrukcijo ter 10 let na odpornost proti koroziji.

Polnilnice za električna vozila

Brezskrbna električna mobilnost se začne doma, s hišnim električnim priključkom, ki je vedno razpoložljiv. Polnilnice za električne avtomobile odlično dopolnjujejo solarne nadstreške in so tudi primerne za postavitev na steni domače hiše ali v domači garaži. Električno vozilo je največji porabnik v gospodinjstvu, zato je potrebno zagotoviti ustrezne nazivne moči varovalk. Ključno za zaščito inštalacij je t.i. dinamično prilagajanje, ki moč polnjenja vozila stalno dinamično prilagaja na razpoložljivo preostalo moč.

V podjetju JB energija d.o.o. ponujamo polnilnice za električne avtomobile različnih zmogljivosti in funkcionalnosti, najvišjih standardov kakovosti, ki so primerni za rabo v gospodinjstvih ali poslovnih objektih. Polnilnice omogočajo hitro, varno in zanesljivo polnjenje, ki v kombinaciji s sončno elektrarno ustvarja resnično okolju prijazno polnjenje.

Načrtujete nakup električnega avtomobila? Poskrbite za zanesljivo in okolju prijazno polnjenje!

Pošljite nam povpraševanje, z veseljem vam bomo pomagali.