Vizija in poslanstvo

JB energija d.o.o je podjetje izkušenih in strokovno podkovanih ljudi na področju obnovljivih virov energije, ki z znanjem in z izkušnjami doma in v tujini prinašajo inovativne pristope za najboljšo izrabo trajnostne energije.

Zaposleni

Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja izjemne storitve načrtovanja in montaže sončnih elektrarn. Sestavljena je iz izkušenih inženirjev, vodij projektov in tehničnih strokovnjakov, ki so predani zagotavljanju visokokakovostnih, zanesljivih in profesionalnih storitev našim strankam.

Z dolgoletnimi izkušnjami v industriji ima naša ekipa strokovnost in znanje za obvladovanje zapletenih projektov in zagotavljanje rezultatov, ki izpolnjujejo in presegajo pričakovanja naših strank. Člani naše ekipe v vsak projekt investirajo bogato znanje in izkušnje, s čimer zagotavljajo, da naše stranke prejmejo najboljše možne rešitve za svoje energetske potrebe.

V našem podjetju verjamemo, da je ključ do uspeha kombinacija izkušenj in strokovnosti. Naša ekipa je ponosna na svoje delo in je predana zagotavljanju brezhibne izkušnje za naše stranke od začetka do konca. Prizadevamo si za odličnost v vsem, kar počnemo, in smo predani izvajanju projektov pravočasno in v okviru proračuna.