Solar power plants for commercial buildings

Poraba električne energije v podjetjih narašča, zato se vedno več poslovnih uporabnikov odloča vlagati v sočno elektrarno za samooskrbo in tako prihraniti pri stroških za električno energijo.

Na splošno lahko namestitev sistemov sončne energije na industrijske in poslovne objekte pomaga podjetjem prihraniti denar, zmanjša njihov vpliv na okolje in izboljša njihov ugled, zaradi česar je pametna izbira za številna podjetja.

Hitro in kakovostno vam zagotovimo lasten vir električne energije. Vabljeni, da skupaj soustvarjamo trajnostno prihodnost.

Sončna elektrarna predstavlja čist in trajnostni vir energije, ki ga številni poslovni uporabniki izkoriščajo za samooskrbo z električno energijo iz obnovljivih virov kot del celovite energetske rešitve za doseganje trajnostnega prehoda v nizkoogljično družbo. V podjetju JB energija d.o.o. ponujamo celovito izgradnjo po principu “ključ v roke” in upravljanje sončnih elektrarne  za poslovne uporabnike, industrijo in lokalne skupnosti. Tako sončno elektrarno integriramo v celovit energetski sistem, kjer se sončna energija porablja za ogrevanje in hlajenje objektov, razsvetljavo ali druge porabnike električne energije, ter za polnilno infrastrukturo e-mobilnosti. Takšne rešitve strankam omogočajo, da

✅dober delež svojih energetskih potreb zagotovili z lastno proizvedeno obnovljivo energijo in tako znižajo svoj okolijski odtis;

✅ zmanjšajo tveganj zaradi nihajočih cen energentov na domačih in svetovnih trgih.

✅ davčno optimiziranje dobička – podjetja lahko izkoristijo olajšave za investicije v opremo ter obračunajo amortizacijo opreme po 20 % amortizacijski stopnji

✅ Strankam omogočamo zavarovanje, zanesljiv nadzor in vzdrževanje sončne elektrarne za optimalno delovanje nameščene naprave Prav tako, za poslovne stranke uredimo vso potrebno dokumentacijo in pomagamo pri prijavi na odprte razpise iz področja gospodarstva in infrastrukture.

✅ Zaupali so nam številna uspešna podjetja, kot so Cablex d.o.o., Stilles d.o.o., Sevnica, Resistec UPR d.o.o. & Co.k.d., ATHOS Elektrosistemi d.o.o., Forstek d.o.o., Reisswolf d.o.o., Plutal 2000 d.o.o., Kolding d.o.o., Kolpa d.o.o. in številnih drugih.

Zakaj izbrati JB Energijo?

JB energija je dolgoletni, izkušeni ponudnik storitev postavitve sončnih elektrarn za samooskrbo z električno energijo.

S celovitimi, kakovostnimi ponudbami in visoko osredotočenostjo na kupca dosegamo hitro rast družbe na slovenskem in evropskem energetskem trgu.

logo 5

Odzivnost

Našo storitev zaznamuje hitra odzivnost na povpraševanje in vprašanja.

Copy of Informativna ponudba in strokovni ogled objekta (1)

Pravočasnost

Zaznamujeta nas hitrost in zanesljiva izvedba v dogovorjenih rokih.

logo_3

Prilagodljivost

Naše storitve prilagodimo vašim željam in potrebam, ter spreminjajočim se okoliščinam.

logo 4

Strokovnost

Sledimo najboljšim praksam in profesionalnim industrijskim standardov.

logo 6

Nenehne izboljšave

Kontinuirano vlagamo v izobraževanja in usposabljanja naših zaposlenih za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje.

logo 2

Usposobljenost

Našo ekipo sestavlja visokokvalificiran in certificiran kader, ki razpolaga s potrebnimi veščinami in znanji po najvišjih standardih stroke.

logo 7

Izvedba "na-ključ"

Omogočamo brezskrbnost, saj naši strokovnjaki poskrbijo za izvedbo vseh aktivnosti, od priprave dokumentacije, do priklopa na distribucijsko omrežje.

Contact form