Informative calculation

(Elektrarno dimenzioniramo glede na vaše potrebe po električni energiji. Podatek najdete na svojem računu, na spletnem portalu ali aplikaciji vašega dobavitelja. Izračunate ga lahko tudi tako, da seštejete porabo VT, MT ali ET zadnjih 12 mesecev)

Priključek – varovalka

Priključna moč določa maksimalno velikost sončne elektrarne. Izberite trenutno priključno moč ali predvideno povečavo v okviru projekta.

(Potrebno je prilagoditi velikost elektrarne na načrtovano povečavo porabe)

Razpoložljiva streha

Upoštevajoč vaš vnos podatkov, smo naredili oceno velikosti sončne elektrarne in količine letne proizvodnje vaše lastne sončne elektrarne.

*Potrebna bo nadgradnja priključne moči/varovalk.

Želite prilagojeno informativno ponudbo sončne elektrarne na ključ? Prosimo, zaupajte nam vaše kontaktne podatke v naslednjem koraku, naši prodajniki bodo v najkrajšem možnem času stopili v kontakt z vami in pripravili ponudbo.Opomba: Izračun, ki smo ga pripravili, je informativne narave in se nanaša na postavitev sončne elektrarne na ključ, s katero boste pridobili lasten vir električne energije, znižali energetsko odvisnost in postali prijaznejši do okolja. Končno vrednost investicije je možno določiti po ogledu objekta in po pridobitvi vseh potrebnih informacij.
Informativni izračun temelji na podatkih, ki jih je posredoval kupec, javno dostopnih podatkih in podatkih s spletnega portala PVGIS. Na dejansko letno proizvodnjo vplivajo dejanske letne razmere osončenosti, zunanja temperatura, starost in očiščenost modulov, stanje ostalih elementov sončne elektrarne, nepredvideni odklopi zaradi vzdrževanja ipd.

Varstvo osebnih podatkov


Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja preko elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Vaše podatke bomo varno hranili in z njimi spoštljivo ravnali.

Podatke bomo obdelovali do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli zahtevate preko e-pošte info@jb-energija.com. Za več informacij o zasebnosti in varovanju podatkov si preberite pravno obvestilo. S klikom zgoraj dovoljujete uporabo vaših podatkov v skladu z našimi pogoji.